Skip to content

contact

IMG_E5699.jpgJozien Wijnakker
haptotherapeut & coach
Omval 142
1096 HX Amsterdam
0612654494
Kamer van Koophandel 16057806

Ben je geinteresseerd?
Vraag dan via email naar contact@omvalconsult.nl of onderstaand aanvraagformulier een vrijblijvend orienterend gesprek aan. Graag met vermelding van je telefoonnummer.

In augustus is de praktijk vanwege vakantie gesloten.Voor intakegesprekken ben ik vanaf half september weer beschikbaar.

Mijn privacy-verklaring en gedragscode stuur ik je op verzoek graag per email toe.

Orientatiegesprek
Na ontvangst van je mail neem ik telefonisch contact met je op om samen af te stemmen of het zinvol is om een intakegesprek te plannen. Ik bied je de mogelijkheid om, ook als er geen vervolgstap aan verbonden is, te praten over je behoeften aan begeleiding. Bij deze telefonische afstemming ga ik zoveel mogelijk in op je eventuele vragen. Je kunt me natuurlijk ook zelf bellen. Mijn nummer is 0612654494. Deze eerste kennismaking geeft de mogelijkheid om over en weer na te gaan of mijn dienstverlening aansluit bij je vraag en behoeften.

Intakegesprek
Na het orienterend gesprek dat meestal telefonisch plaatsvindt wordt -als je dat wenst- een intakegesprek gepland van een tot anderhalf uur. Hiervoor geldt het basistarief per sessie. De aanleiding voor coaching, je behoeften, hulpvraag en persoonlijke achtergrond staan centraal tijdens dit gesprek. Deze verkennende inventarisatie vormt de basis voor verdere professionele ondersteuning. Soms nemen we weer afscheid omdat andere dienstverlening nu meer op zijn plaats lijkt. Of omdat het intakegesprek al voldoende richtinggevend was.

%d bloggers liken dit: