Skip to content

contact

Intakegesprek
Na het orienterend gesprek dat meestal telefonisch plaatsvindt wordt -als je dat wenst- een intakegesprek gepland van een tot anderhalf uur. Hiervoor geldt het basistarief per sessie van een uur. De aanleiding voor coaching, je behoeften, hulpvraag en persoonlijke achtergrond staan centraal tijdens dit gesprek. Deze verkennende inventarisatie vormt de basis voor verdere professionele ondersteuning. Soms nemen we weer afscheid omdat andere dienstverlening nu meer op zijn plaats lijkt. Of omdat het intakegesprek al voldoende richtinggevend was.

Begeleidingstraject
De begeleidingstrajecten bestaan uit individuele sessies van een tot anderhalf uur. Na het intakegesprek volgen -meestal tweewekelijkse -introductie-sessies. Op het eind van de vierde sessie (inclusief intakegesprek) evalueren we samen. Als we dit allebei zinvol achten worden praktische en inhoudelijke afspraken gemaakt voor het vervolg. De duur van de begeleiding varieert afhankelijk van je klacht, vraag en behoefte. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Afstemming met huisarts, bedrijfsarts, leidinggevende of andere behandelaars kan wenselijk zijn. Dit gebeurt vanzelfsprekend altijd in afstemming en na instemming. Vertrouwelijkheid wordt ten alle tijde gegarandeerd.

Declaratie
Het uurtarief bedraagt als je zelf betaalt 89, 00 euro. Dit bedrag is inclusief voorbereiding, rapportage, uitwisseling via e-mail en werkmateriaal. Betaling bij voorkeur via de pinautomaat na afloop van elke sessie. Na afloop ontvang je per email een digitale declaratie. Mogelijk is vergoeding door je werkgever mogelijk vanuit opleidings-. Arbo-, of arbeids-reintegratiebudget. Voor particulieren zijn coachings-kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. Komt de begeleiding voor rekening van een bedrijf dan maak ik daarvoor graag een voorstel met prijsopgave op maat.

Je naam%d bloggers liken dit: