Skip to content

contact

foto-7.jpg

Heb je een vraag of ben je geinteresseerd?
Vraag dan via onderstaand formulier of via email naar jozienwijnakker@omvalconsult een vrijblijvend orienterend gesprek aan. Graag met vermelding van je telefoonnummer dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf bellen of berichten naar 0612655494.

Orientatiegesprek
Na ontvangst van je mail neem ik telefonisch contact met je op om samen af te stemmen of het zinvol is om een intakegesprek te plannen. Ik bied je de mogelijkheid om, ook als er geen vervolgstap aan verbonden is, te praten over je behoeften aan begeleiding. Bij deze telefonische afstemming ga ik zoveel mogelijk in op je eventuele vragen. Je kunt me natuurlijk ook zelf bellen. Mijn nummer is 0612654494. Deze eerste kennismaking geeft de mogelijkheid om over en weer na te gaan of mijn dienstverlening aansluit bij je vraag en behoeften.

Intakegesprek
Na het orienterend gesprek dat meestal telefonisch plaatsvindt wordt -als je dat wenst- een intakegesprek gepland van een tot anderhalf uur. Hiervoor geldt het basistarief per sessie. De aanleiding voor coaching, je behoeften, hulpvraag en persoonlijke achtergrond staan centraal tijdens dit gesprek. Deze verkennende inventarisatie vormt de basis voor verdere professionele ondersteuning. Soms nemen we weer afscheid omdat andere dienstverlening nu meer op zijn plaats lijkt. Of omdat het intakegesprek al voldoende richtinggevend was.

Begeleidingstraject
De begeleidingstrajecten bestaan meestal uit individuele sessies van een tot anderhalf uur. Na het intakegesprek volgen -meestal tweewekelijkse -introductie-sessies. Op het eind van de vierde sessie (inclusief intakegesprek) evalueren we samen. Als we dit allebei zinvol achten worden praktische en inhoudelijke afspraken gemaakt voor het vervolg. De duur van de begeleiding varieert afhankelijk van je klacht, vraag en behoefte. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Afstemming met huisarts, bedrijfsarts, leidinggevende of andere behandelaars kan wenselijk zijn. Dit gebeurt vanzelfsprekend altijd in afstemming en na instemming. Vertrouwelijkheid wordt ten alle tijde gegarandeerd.

Declaratie
Het uurtarief bedraagt als je zelf betaalt 89, 00 euro. Dit bedrag is inclusief voorbereiding, rapportage, uitwisseling via e-mail en werkmateriaal. Betaling graag via de pinautomaat na afloop van elke sessie. Na afloop ontvang je per email een digitale declaratie. Mogelijk is vergoeding door je werkgever mogelijk vanuit opleidings-. Arbo-, of arbeids-reintegratiebudget. Voor particulieren zijn coachings-kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. Komt de begeleiding voor rekening van een bedrijf dan maak ik daarvoor graag een voorstel met prijsopgave op maat.

Ter informatie
OmvalConsult | haptotherapie en coaching
Jozien Wijnakker
Omval 142
1096 HX Amsterdam
0612654494
jozienwijnakker@omvalconsult.nl
Afspraken op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.30 uur en 18.00 uur
Kamer van Koophandel 16057806
BTW-nummer 1506.04.798 BTW-id NL001765378877
Privacy-verklaring en gedragscode stuur ik je op verzoek toe.

Hier kun je een gesprek aanvragen.

%d bloggers liken dit: