Skip to content

coaching & haptotherapie

Balans rust en dynamiek
Veel mensen zijn in de huidige jachtige wereld zichzelf een beetje verloren. Prestatiedrang en werkdruk houden ze in ‘overdrive’. Velen hebben het gevoel geleefd te worden door hun omgeving of door de omstandigheden. Signalen van het lichaam worden in alle drukdoenerij niet opgepikt. Aan nekklachten, opgetrokken schouders of hoofdpijn wordt voorbijgelopen. De broodnodige behoefte aan rust wordt nauwelijks gevoeld. Het lichaam verliest glans en gezonde uitstraling. Verstand en gevoel zijn in in de war geraakt. De ratio krijgt het voor het zeggen. En zo wil het maar niet lukken om met gemak en voldoening te leven en werken. De natuurlijke balans tussen rust en dynamiek is zoekgeraakt.

Begrip en compassie voor jezelf
Tijdens het consult word je uitgenodigd contact te maken met je innerlijk gevoelsleven. Waarom-vragen komen nauwelijks aan de orde. Het gaat niet om begrijpen. Het draait wel om begrip. Om te beginnen begrip en compassie voor jezelf en dan pas voor de ander. In die volgorde. Door dit aan den lijve ervaren van lichaamssignalen, emoties en patronen ga je duidelijk voelen waar je grenzen en mogelijkheden liggen. Je ware natuur krijgt vrijelijk de ruimte. Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap en daarmee geef je professioneel leiderschap fundament en richting. Kracht komt niet alleen van stoer en sterk zijn maar ook van je kwetsbaar durven opstellen. Je gaat steeds meer, met gezond verstand, je hart en gevoelsleven gebruiken als intern kompas. Coaching -al dan niet gecombineerd met haptotherapie- biedt een enerverende en inspirerende ontdekkingsreis, die je handvatten biedt voor toepassing in werk en privé.

Wat levert begeleiding op?
Onderstaand perspectief kan ik je met niet garanderen. Wel heb ik zelf ervaren en in mijn praktijk gehoord en gezien dat mensen:

  • feilloos aanvoelen wat voor hen wel pluis is en wat niet 
  • met heldere focus trouw zijn aan hun gemoedsleven
  • gezonde grenzen durven stellen
  • vertrouwen op hun basiszekerheid die geborgenheid biedt
  • weet hebben van affectieve communicatie en die in praktijk brengen
  • ‘meer body’ krijgen; stevig, autonoom en krachtig
  • zich vaker vrij en blij voelen.

Je naam%d bloggers liken dit: