Skip to content

door wie

Inspiratie 
De natuur vormt voor mij een belangrijke inspiratiebron. In de loop der jaren heb ik vele leraren ontmoet en diverse methoden en zienswijzen langs zien komen. Alle wijze lessen die ik heb geleerd zijn volgens mij in de kern terug te voeren naar de natuurlijke stroom van het leven zelf.

Simplexiteit
Op LinkedIn kun je lezen hoe ik een scala aan opleidingen, cursussen en contacten heb leren kennen. Nu als 65-jarige geniet ik ervan om daarvan de onderlinge verbanden te zien, de essentie te pakken en de complexiteit terug te brengen naar eenvoud. Het is er allebei; zowel complexiteit als eenvoud. Samengevat in het woord simplexiteit. Mijn vertrouwen in natuurlijke intelligentie heeft mij persoonlijk veel vrijheid en blijheid gebracht. Deze ervaring deel ik graag met je.

Ontmoeting
Met mijn opleiding, werk- en levenservaring bied ik ruimte voor ontmoeting, voor bevestiging van je eigenheid en voor het ordenen van je levensverhaal. Daarmee voor de bevordering van je gezondheid. Met de realiteit als basis; thuis, op je werk en in je relatie(s). Met als perspectief: bevrijding van ballast uit het verleden, fit voor de toekomst en voldoening en gemak in het leven van alledag.

Senioriteit
Na bijna een halve eeuw professionele ervaring ervaar ik toch elke ontmoeting als nieuw. Het woord respect betekent letterlijk opnieuw zien. Ik heb ruime ervaring op het terrein van mens & werk, de laatste twintig jaar aangevuld met haptotherapie en accent op mens & welzijn. Vele professionals heb ik mogen begeleiden in hun baan, loopbaan en levensloop. In 1995 ben ik als zelfstandige begonnen in Oost-Brabant en nu woon en werk ik bijna 17 jaar in Amsterdam. Sinds mijn 60ste heb ik praktijk aan huis en dat bevalt mij en bezoekers uitstekend.

 

 

jozienwijnakker@omvalconsult.nl | 0612654494
%d bloggers liken dit: